G.Saray'dan Karadeniz ekibine yardım

“Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar” atasözü, futbol arenasında gerçek oldu, Galatasaray, Orduspor’a büyük bir jest yaptı. Sarı-kırmızılılar, kendisinin çok çektiği mali Fair Play konusunda mor-beyazlılara yardımda bulundu.   Karadeniz ekibinin,

G.Saray'dan Karadeniz ekibine yardım
“Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar” atasözü, futbol arenasında gerçek oldu, Galatasaray, Orduspor’a büyük bir jest yaptı. Sarı-kırmızılılar, kendisinin çok çektiği mali Fair Play konusunda mor-beyazlılara yardımda bulundu.
 
Karadeniz ekibinin, Stancu ve Culio’nun transferi için sarı-kırmızılılara halen 2 milyon 175 bin euro tutarında gecikmiş ödemesinin bulunduğu ve bu parayı mali sıkıntıdan dolayı ödeyemediği öğrenildi. Konuyla ilgili dosya, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in önüne geldi. Özbek’in, Galatasaray’ın ekonomik koşullarını göz önünde bulundurup katı bir tutum sergileyerek parayı tahsil etme yoluna gitmek yerine, Orduspor’a yardım eli uzattığı kaydedildi.
 
Yine de ceza aldı
 
Cim-Bom, zaten tahsil edemediği borç için Karadeniz kulübüne ağır bir yaptırım getirmek yerine, 2 milyon 175 bin euroluk transfer alacağını uzun bir vadeye yayma kararı aldı. Karadeniz ekibine kolaylık sağlayan Galatasaray Yönetimi, Orduspor’dan kasım ayı sonuna bazı çekler alarak paranın kendi kasasına girmesinin yolunu açtı.
 
Orduspor, bu şekilde aldığı borçsuzluk kağıdını da TFF’ye sundu. Ancak Karadeniz kulübünün bu çabası, diğer sorunlardan dolayı ceza almamaları için yeterli olmadı. Kulüp Lisans Kurulu, mor-beyazlılarla birlikte Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu’na 3 puan silme cezası verdi. Bu kulüpler şimdi cezanın kaldırılması için haklarını Tahkim Kurulu’nda arayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor