G.Saray'dan Beşiktaş'a dev çalım!

Galatasaray transfer dönemini resmen olmasa da açtı. Sarı kırmızılılar sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Drogba ile yeniden anlaşmanın zor olduğunu görünce rotayı onun yerini doldurmak için Fransa'ya çevirdi. Başkan Ünal Aysal'ın "Artık çilek devri bi

G.Saray'dan Beşiktaş'a dev çalım!
Galatasaray transfer dönemini resmen olmasa da açtı. Sarı kırmızılılar sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Drogba ile yeniden anlaşmanın zor olduğunu görünce rotayı onun yerini doldurmak için Fransa'ya çevirdi. Başkan Ünal Aysal'ın "Artık çilek devri bitti. Pastanın üzerine biraz da kiraz koyacağız" demesinin andından danışmanı Bülent Tulun ilk kiraz adayının peşine düştü. Galatasaray Lyon'un sezon sonunda serbest kalacak golcüsü Bafetimbi Gomis ile görüşmelere başladı.
 
ÜNAL AYSAL BİZZAT TAKİP EDİYOR
 
1985 doğumlu golcü oyuncu bu sezon Lyon'da 24 maçta 12 gol attı. Fransa Milli Takımı formasını daha önce 12 kez giyen Gomis güçlü fiziği ve mücadele gücüyle biliniyor. Teknik direktör Mancini'nin durumu hala netlik kazanmadığı için İtalyan hoca ile Gomis'in durumunu paylaşmayan başkan Ünal Aysal görüşmeleri bizzat Bülent Tulun aracılığıyla kendisi takip ediyor.
 
GOMİS'İN MENAJERİ TANIDIK
 
Gomis'in menajerinin aynı zamanda Didier Drogba'nın da işlerini yürüten Pierre Frelot olması Galatasaray'ın elini güçlendiriyor. Çünkü sarı-kırmızılılar aynı menajer ile Saint Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç transferini de takip ediyor. Ve Frelot ile Drogba'dan gelen iyi ilişkiler var. Galatasaray için menajer yakınlığı önemli çünkü Gomis ile Beşiktaş da ilgileniyor. Hatta Fransız oyuncuya siyah-beyazlılar resmi bir teklif sundular bile.
 
Gomis ise hangi takımın direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne gideceğini bekliyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istiyor. Galatasaray'ın başkan Aysal 'Olur' verdiği anda Gomis'i bitirebilecek yakınlıkta olduğu Bülent Tulun tarafından yönetim kurulunda futboldan sorumlu Şükrü Ergün ve Mehmet Cibara'ya iletilmiş durumda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler