G.saray turladı

Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Portekiz'in Braga takımıyla karşı karşıya geldi.Estadio AXA'da oynanan ve sarı kırmızılı takım için tur bileti anlamına gelen mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazanarak Şampiyonlar

G.saray turladı

Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Portekiz'in Braga takımıyla karşı karşıya geldi.

Estadio AXA'da oynanan ve sarı kırmızılı takım için tur bileti anlamına gelen mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne devam dedi. Grupta en yakın rakibi Cluj'un Manchester United deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönmesine rağmen G.saray, bu maçın sonucuna bakılmaksızın tur biletini cebine indirdi.

Mücadelede Galatasaray 32. dakikada Mossoro'nun golüyle ilk yarıyı yenik durumda kapattı. İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleriyle sonuca giden Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 58'de Burak Yılmaz ve 78'de Aydın Yılmaz kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray 10 puana yükselerek grubunda Manchester United'ın ardından ikinci sırayı aldı. Braga ise 3 puanda kalarak bu sezonki Avrupa macerasını noktalamış oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki turda rakibi olacak ekip, 7 Aralık Cuma günü yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor