G.Saray Sadri Şener'i destekliyor

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı olmasından sonra, Kulüpler Birliği önümüzdeki hafta yeni başkanını seçecek. Galatasaray'ın adayı ise Trabzonspor Başkanı Sadri Şener. Yapılacak toplantıda ayrıca önümüzdeki yıl play-off sisteminin devam edip etmemesi de k

G.Saray Sadri Şener'i destekliyor

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı olmasından sonra, Kulüpler Birliği önümüzdeki hafta yeni başkanını seçecek. Galatasaray'ın adayı ise Trabzonspor Başkanı Sadri Şener.

 

Yapılacak toplantıda ayrıca önümüzdeki yıl play-off sisteminin devam edip etmemesi de karara bağlanacak.

 

Birlik daha önce yaptığı toplantıda önümüzdeki sezon Süper Lig'de play-off sistemin devam etmemesi konusunda karar almıştı. Yayıncı kuruluş sistemin devam etmesini isterken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tavrının da bu yönde olduğu belirtildi.

 

Önümüzdeki hafta yapılacak toplantı öncesi Galatasaray, Kulüpler Birliği Başkanlığı için Sadri Şener'i önerme ve destekleme kararı aldı.

 

Ancak Trabzonspor başkanı Sadri Şener, daha önce  konu hakkında yaptığı açıklamada Trabzonspor’daki işlerini aksatacağı gerekçesi ile kulüpler birliği başkanlığını düşünmediğini açıklamıştı.

 

Öte yandan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un da Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday olabilecekleri gelen bilgiler arasında.

 

Bu arada Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kulüpler Birliği hakkında "Ne yaptıklarını anlamadım" demişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler