G.saray evinde yendi

 Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe dev derbide karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan ve nefesleri kesen derbide gülen taraf 2-1'lik skorla Galatasaray oldu.Bu galibiyetin ardından puanını 32'ye y

G.saray evinde yendi

 

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe dev derbide karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan ve nefesleri kesen derbide gülen taraf 2-1'lik skorla Galatasaray oldu.
Bu galibiyetin ardından puanını 32'ye yüğkselten Galatasaray liderliğini sürdürürken; 27 puanlı ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki farkı 5'e çıkardı.
Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Bekir İrtegün (kendi kalesine) ve 36. dakikada serbest vuruştan Selçuk İnan kaydetti. Fenerbahçe'nin golü ise 23. dakikada Hasan Ali Kaldırım'dan geldi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles 82. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı.
Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta sonu Galatasaray, Trabzonspor'a konuk olacak. Fenerbahçe ise Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor