G.saray Balıkesir'i yendi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Balıkesirspor ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar ilk yarıdaki etkili oyunu ile 3-1 kazandı. Galatasaray'da galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Aurelie

G.saray Balıkesir'i yendi
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Balıkesirspor ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar ilk yarıdaki etkili oyunu ile 3-1 kazandı.
 
Galatasaray'da galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Aurelien Chedjou, 26. dakikada Wesley Sneijder ve 30. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Balıkesir'in tek sayısı ise 80. dakikada Zec'ten geldi. Öte yandan Felipe Melo, 55. dakikada sakatlanarak oyundan çıkarken, Balıkesirspor'da ise Aykut Çeviker, 29. ve 61. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
 
Galibiyetin ardından Galatasaray puanını 45 yaptı ve 3. sıraya yerleşti. Balıkesirspor ise 13 puanla ligin dibinden kurtulamadı. Süper Lig'in 21. haftasında G.Saray deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacakken, Balıkesirspor ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler