GS TS'li futbolcuları mı istiyor!

Galatasaray’ın Trabzonsporlu futbolculara göz diktiği iddiası.Haber 7'de yayınlanan habere göre; “Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularıyla sorunlar yaşamaya devam ediyor. Ceyhun ve Selçuk'a henüz sözleşme imzalatamayan Bordo-Mav

GS TS'li futbolcuları mı istiyor!

Galatasaray’ın Trabzonsporlu futbolculara göz diktiği iddiası.

Haber 7'de yayınlanan habere göre; “Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularıyla sorunlar yaşamaya devam ediyor. Ceyhun ve Selçuk'a henüz sözleşme imzalatamayan Bordo-Mavili yönetimin bu kez de başını Onur ağrıtacak gibi görünüyor.

Geçen hafta içinde Onur'un menajeri Engin Kırkpınar'ı kulübe çağırarak, sözleşme uzatmak istediklerini ileten Bordo-Mavili yöneticiler şok bir cevap aldılar. Kırkpınar, "Onur'u isteyen takımlar var. Sezon sonundaki duruma göre görüşelim" dedi.

Bunun üzerine Bordo-Mavilini yöneticilerin, Onur'u isteyen takımın G.Saray olup olmadığını sorması üzerine Kırkpınar'ın verdiği, 'olabilir' cevabı sıkıntı yarattı. Şimdi, Bordo-Mavili yöneticiler G.Saray ile temas kurarak, Onur'la kontak kurup kurmadıklarını öğrenmeye çalışarak bunun bir menajer oyunu olup olmadığını çözmeye çalışıyorlar”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor