GS-TS maçının hakemi kim?

 Spor Toto Süper Lig'in son hafası olan 34.haftasında Trabzonspor 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:05'te deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Erdem Bayık yapacak. GÖ

GS-TS maçının hakemi kim?

 

Spor Toto Süper Lig'in son hafası olan 34.haftasında Trabzonspor 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:05'te deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.
 
Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Erdem Bayık yapacak.
 
GÖÇEK İLE 5.KEZ
 
Hakem Hüseyin Göçek Trabzonspor'un 2 Süper ligde ve 2'de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını yönetmiş. Süper Ligde Trabzonspor'un sahasında 1-0'lık skor ile galip geldiği Kasımpaşa maçını ve deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Karabükspor karşılaşmasını yönetti. Göçek Ziraat Türkiye Kupasında ise Trabzonspor'un deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Sivasspor maçını ve yine deplasmanda oynayarak 3-2 galip geldiği Antalyaspor karşılaşmasını yönetti.
 
Göçek Süper Ligin son haftasında yöneteceği Galatasaray-Trabzonspor maçı ile Trabzonspor'un 2012-2013 sezonunda toplam 5. defa bir karşılaşmasını yönetmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor