GS ne güldü ne de TS'yi güldürdü

Galatasaray TT Arena Stadında Fenerbahçe'yi ağırladı. Galatasaray12FenerbahçeSüper Lig karşılaşmasında Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı Türk Telekom Arena Stadı'nda 2-1 mağlup etti.Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı

GS ne güldü ne de TS'yi güldürdü

Galatasaray TT Arena Stadında Fenerbahçe'yi ağırladı.

 

Galatasaray12Fenerbahçe

Süper Lig karşılaşmasında Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı Türk Telekom Arena Stadı'nda 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.  Sarı-lacivertli ekibin sahadan 2-1 galip ayrıldığı maçta galibiyeti getiren goller 75. dakikada  Semih Şentürk ve 87. dakikada Alex de Souza kaydetti. Sarı-kırmızılıların tek golü ise 14. dakikada Kazım'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte 60 puana ulaşan Sarı Kanaryalar liderliğini sürdürürken, 33 puanlı Cimbom ise 11. sırada yer aldı.

MAÇ SONRASI KIRMIZI KART

Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus'a sert bir şekilde itiraz yapınca direkt olarak kırmızı kart gördü.

GÖKHAN ZAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşmanın 32. dakikasında Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan, Niang'a dirsek attığı gerekçesiyle sarı kart gördü. Tecrübeli defans oyuncusu böyle sarı kart kotasını doldurdu ve cezalı durumu düştü. Gökhan Zan, sarı-kırmızılı ekibin 27. haftada deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

SÜPER LİG 27. HAFTA

Sarı-kırmızılı ekip Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olurken, Sarı-lacivertli ekip evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

JAPONYA'YA DESTEK      

Galatasaraylı futbolcular, Japonya'daki deprem ve  tsunami felaketinde  ölenleri unutmayarak, ısınmak için sahaya üzerlerinde Türkçe ve Japonca “Acınızı  paylaşıyoruz” yazılı beyaz tişörtlerle çıktılar.Stat skorboardunda da aynı yazı ve Japonya Bayrağı yer aldı. Derbi maç başlamadan önce ise Japonya'da ölenler ile geçtiğimiz günlerde  trafik kazasında  vefat eden Denizli Belediyespor futbolcusu Erhan Kayar için 1  dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor