GS Beypazarı Şeker'i zor geçti

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Beypazarı Şekerspor'u ağırladı.Sarı kırmızılı takım için büyük anlam taşıyan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Maçta Galatasaray'ın gollerini 73. dakika

GS Beypazarı Şeker'i zor geçti

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde Galatasaray kendi sahasında Beypazarı Şekerspor'u ağırladı.

Sarı kırmızılı takım için büyük anlam taşıyan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Maçta Galatasaray'ın gollerini 73. dakikada Servet ve 82. dakikada Arda Turan ve 90+2. dakikada Kazım Kazım kaydetti. Konuk ekip Beypazarı Şekerspor'un tek golü ise 23. dakikada Caner'den geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda puanını 7'ye yükselterek gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Beypazarı Şekerspor ise oldukça isteki ve kaleci Önder'in yıldızlaştığı mücadelenin ardından A Grubu'nda grupta 1 puanda kaldı.

46 yıllık tarihiyle Galatasaray Kulübü'nün mabedi olan Ali Sami Yen Stadı bu karşılaşmayla son sınavını bir Galatasaray galibiyetiyle vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor