Gruplar Belli oldu!

Ataköy Olimpiyatevi'nde saat 13.00'de gerçekleştirilecek kura çekimine, gruplarda yer alacak 20 kulübün temsilcileri ile Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katılacak.Geçen sezon Süper Lig'i ilk 3 sırada tamamlayan Bursaspor, Fenerbahçe ve G

Gruplar Belli oldu!

Ataköy Olimpiyatevi'nde saat 13.00'de gerçekleştirilecek kura çekimine, gruplarda yer alacak 20 kulübün temsilcileri ile Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katılacak.

Geçen sezon Süper Lig'i ilk 3 sırada tamamlayan Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile 2010 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, grup kuralarına direkt katılacak.

Play-off turu maçları sonunda rakiplerini eleyen Beypazarı Şekerspor, Gençlerbirliği, Konya Torku Şekerspor, Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Denizlispor, Ankaragücü, Bucaspor, Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu,  Kırıkhanspor, Medical Park Antalyaspor, Kasımpaşa, Karşıyaka ve Yeni Malatyaspor tur atlayarak gruplara kaldı.

A GRUBU
Galatasaray
Medical Park Antalyaspor
Gaziantepspor
Denizlispor
Beypazarı Şekerspor


 
B GRUBU
Trabzonspor
Beşiktaş
Manisaspor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Konya Torku Şekerspor



C GRUBU
Fenerbahçe
Gençlerbirliği
MKE Ankaragücü
Bucaspor
Yeni Malatyaspor



D GRUBU
Bursaspor
İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Kasımpaşa
Karşıyaka
Kırıkhanspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor