Grassproots Trabzon'da başladı!

 FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde, FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile 7 ilde Mini Dünya Kupası konsepti olarak düzenlenen ‘Grassroots Şenliği’, bugün Trabzon’da yapıldı.  FIFA U20 Dünya Kupası öncesi çocuk merkezli etkinlikler düzenlemeye dev

Grassproots Trabzon'da başladı!

 

FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde, FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile 7 ilde Mini Dünya Kupası konsepti olarak düzenlenen ‘Grassroots Şenliği’, bugün Trabzon’da yapıldı. 
 
FIFA U20 Dünya Kupası öncesi çocuk merkezli etkinlikler düzenlemeye devam eden Ülker, Kayseri, Antalya ve Gaziantep etkinliklerinin ardından bugün de Trabzon’da çocukları eğlendirdi. Turnuvaya katılan çocuklar eğlenerek spor yapmanın tadını çıkardı. TFF tarafından belirlenen ve 12 yaş grubundan seçilen takımlar, özel hazırlanan sahalarda oynadıkları maçlarla yeteneklerini sergileyerek kendilerini geliştirecek. Etkinlikler süresince en yüksek Fair-Play puanını alan 10 öğrenci, Kayseri’deki FIFA U20 Dünya Kupası açılış maçını tribünden izlemeye hak kazanacak. Şenlikler, Ülker’in 2007’den beri yürüttüğü Grassroots programına paralel olarak Türk futbol alt yapısının gelişimine katkı sağlayacak.
 
Türkiye’de sporu uzun yıllardır destekleyen Ülker, yer aldığı projelerin, ülkemizde sporun altyapısını destekleyecek nitelikte olmasına özen gösteriyor. Federasyonlarla işbirliği yaparak spora ve spor endüstrisinin gelişmesine, Türk sporunun geleceği olan çocuklara yönelik projelere destek vermeyi çok önemseyen Ülker, bu amaçla 6 yılda 2 yüz 50 binden fazla çocuğu sporla buluşturmuştu.
 
Yapılan maçların ardından Ülker, çocuklara çikolata ve şapka dağıtırken, Türkiye'nin ev sahipliğindeki FIFA U20 Dünya Kupası'nın maskotu olarak seçilen Kanki, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler