Göztepe Rize'nin stoperini kaptı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Çaykur Rizespor'dan stoper Aytek Aşıkoğlu'nu transfer etti. Göztepe, Çaykur Rizespor'dan savunma oyuncusu Aytek Aşıkoğlu'nu kadrosuna dahil etti.1982 doğumlu olan ve futbol hayatına Gaziosmanpaşaspor'da başlayan Ayte

Göztepe Rize'nin stoperini kaptı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Çaykur Rizespor'dan stoper Aytek Aşıkoğlu'nu transfer etti.

 

Göztepe, Çaykur Rizespor'dan savunma oyuncusu Aytek Aşıkoğlu'nu kadrosuna dahil etti.

1982 doğumlu olan ve futbol hayatına Gaziosmanpaşaspor'da başlayan Aytek sırasıyla Adanaspor, Gaziantepspor, Elazısspor, Boluspor, K.Erciyesspor ve son olarak Ç.Rizespor formalarını giydi.

 

Göztepe gibi büyük bir kulübün formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Aytek, "Türkiye'de herkesin çok yakından bildiği ve takip ettiği bir kulübe transfer oldum. Göztepe tarihinde önemli başarılara imza atmış ve hedefleri çok büyük bir camia.

 

Biz de Göztepe'nin hedeflerine ulaşması için elimizden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyup, kulübümüzü hak ettiği yerlere taşıyacağız. Ben Göztepe'ye şampiyon olmaya geldim. Bu senede bu şampiyonluğu yaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler