Görme engelliler Trabzon'da yarışacak!

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Türkiye Görme Engelliler B2-B3 Futsal Yükselme Grubu Müsabakaları 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak.   Bu şampiyonada Türkiye genelinden Trabzon'a gelecek Görme Engelliler Spor Ku

Görme engelliler Trabzon'da yarışacak!
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Türkiye Görme Engelliler B2-B3 Futsal Yükselme Grubu Müsabakaları 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak.
 
Bu şampiyonada Türkiye genelinden Trabzon'a gelecek Görme Engelliler Spor Kulüpleri ve Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü mücadele edecek. 
 
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Trabzon İl Temsilcisi Abdurrahman Aydın, yaptığı açıklamada "bu organizasyonu elimizden gelen en iyi şekilde hazırlamaktayız" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor