"Görevimizi yerine getirdik"

Yeni sezon planlaması için bağlı olduğu Trabzonspor'da ki kongre sürecini bekleyen 1461 Trabzon'da Başkan Suat Şen, üstlendikleri misyonu fazlasıyla yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Şen, "Geride bıraktığımız sezonda sportif anlamda iyi bir başarı eld

"Görevimizi yerine getirdik"

Yeni sezon planlaması için bağlı olduğu Trabzonspor'da ki kongre sürecini bekleyen 1461 Trabzon'da Başkan Suat Şen, üstlendikleri misyonu fazlasıyla yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Şen, "Geride bıraktığımız sezonda sportif anlamda iyi bir başarı elde ederken asli görevimizi de fazlasıyla yerine getirdik" dedi.

1461 Trabzon'un asl hedefinin oyuncu üretimi olduğunun altını çiizerek, "Sezon sonu itibariyle ciddi üretim yaptığımızı, Türk futboluna, Trabzonspor'a yeni isimler kazandırdığımızı düşünüyorum. Bu görevimizi, hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım her şey daha iyi olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor