Golü masör kurtardı!

 Atak sırasında sahaya giren bir masör, çizgiden iki kez çıkardığı topla takımının mağlup olmasını engelledi. Golü sayılmayan rakip takım, hakkını mahkemede arayacak.Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Aparecidence ile Tupi arasında oynanan karşılaşmada gerçe

Golü masör kurtardı!

 Atak sırasında sahaya giren bir masör, çizgiden iki kez çıkardığı topla takımının mağlup olmasını engelledi. Golü sayılmayan rakip takım, hakkını mahkemede arayacak.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Aparecidence ile Tupi arasında oynanan karşılaşmada gerçekleşti. Maçın 70. dakikasına 2 – 2 girildiği sırada Aparecidense'nin masörü Romildo Fonseca da Silva, Tupili oyuncunun şutu gole giderken kaleye müdahalede bulundu ve topu iki kez çizgiden çıkardı.

İzlemek için tıklayın

Hakemin golü saymaması üzerine saha birden karıştı. Tupili oyunculardan büyük tepki çeken masör Da Silva, kendisini soyunma odasının koridorlarına zor attı. Masörün kaçışı renkli anlara sahne oldu. Kalan 20 dakikada da skor değişmedi. Golü sayılmayan Tupi takımı yetkilileri, maçın ardından mahkemeye başvuracaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler