Golü attırana da ödül

Basın mensupları ilk kafa golünü atanın yanı sıra Burak’a 61.gol, Burak’a bu golün asıstını yapana da ödül verecek.Bordo mavili forma altında  attığı gollerle Trabzonspor’u zirveye taşıyan ve gol krallığında rakiplerine fark atan Burak Yılmaz futbolda alt

Golü attırana da ödül

Basın mensupları ilk kafa golünü atanın yanı sıra Burak’a 61.gol, Burak’a bu golün asıstını yapana da ödül verecek.

Bordo mavili forma altında  attığı gollerle Trabzonspor’u zirveye taşıyan ve gol krallığında rakiplerine fark atan Burak Yılmaz futbolda altın sezonunu yaşıyor.   Trabzonspor forması altında şuana kadar 59 gol atan Burak Yılmaz 61.golü attığında ödülün sahibi olacak.

Bu sezon 20 haftada  21 gol atan Burak 23.golüne ulaştığında futbol kariyerinde ise 61.golü de yakalamış olacak. Bordo mavili takımı takip eden basın mensupları olarak Trabzonspor forması altında 59 kez rakip fileleri havalandıran Burak Yılmaz’a 61. golün asistini yapacak olan takım arkadaşına ödül basın mensupları tarafından ödül verilecek.

Trabzonspor’u takip eden basın mensupları adına açıklama yapan Cevat KOL” Trabzonspor’un bu sezon gol sayısı 32 oldu ve henüz kafa golü atan yok. Trabzonspor’u takip eden basın mensupları olarak İlk ödülümüzü kafa ile gol atan oyuncuya vereceğiz.

 İkinci olarak da Trabzonspor’un golcüsü  Burak Yılmaz 61.gole ulaştığında bu ödülün sahibi olacak. Ayrıca krala 61. golün asistini yapacak olan oyunca ödül vermeyi planladık.

Bundaki amacımız  Trabzonspor ailesi içerisinde  spor basınında olduğunu   göstermektir. İlk kafa gölünü atan ve 61.golün pasını veren oyuncuya ödüllerini ise ilk antrenmanda takdim edilecektir”.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor