Golü attı, oyundan alınınca kızdı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan mücadelede bordo-mavililerin öne geçmesi sonrasında ilginç bir olay yaşandı.Trabzonspor 61. dakikada Paulo Henrique'nin attığı gol ile öne geçti ve aynı dakikada teknik dire

Golü attı, oyundan alınınca kızdı

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan mücadelede bordo-mavililerin öne geçmesi sonrasında ilginç bir olay yaşandı.

Trabzonspor 61. dakikada Paulo Henrique'nin attığı gol ile öne geçti ve aynı dakikada teknik direktör Mustafa Reşit Akçay Brezilyalı oyuncuyu oyundan alarak Abdülkadir'i sahaya sürdü. 24 yaşındaki sambacı, oyundan alındığını anlamadı ve hakem Süleyman Abay'ın direktifi ile kenara geldi.

Oyundan alındığı için gergin olan Henrique, yedek kulübesinde su şişesini yere fırlattı ve ardından da soyunma odasının yolunu tuttu. İlk etapta sinirli görünün Brezilyalı, soyunma odasına giderken ise sakinleşti ve bir taraftara formasını hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor