Golcüler Avrupa'da sus pus

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda dün gece Legia Varşova'ya deplasmanda 2-0 mağlup olmasına karşın grubu ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükselen Trabzonspor'da, forvet oyuncuları Avrupa maçlarında varlık gösteremedi.Bordo-mavili takım, play-off turu ve gru

Golcüler Avrupa'da sus pus

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda dün gece Legia Varşova'ya deplasmanda 2-0 mağlup olmasına karşın grubu ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükselen Trabzonspor'da, forvet oyuncuları Avrupa maçlarında varlık gösteremedi.

Bordo-mavili takım, play-off turu ve grup maçlarında 8 maçta 10 gol kaydederken bu gollerin sadece 2'si santrforlardan geldi. Karadeniz ekibinde Oscar Cardozo ve Mustapha Yatabare, birer gol kaydettiler.

Savunma oyuncuları Belkalem, Papadopoulos ve Medjani birer gol olmak üzere 3 gol atarken orta alan oyuncuları Constant (2), Mehmet Ekici ve Waris 4 gol kaydetti. Bir golü de rakip takım, kendi kalesine attı.

 

"CARDOZO HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI" 2. SAYFADA

CARDOZO HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Benfica'da 2009-2010 sezonunda 13 maçta 10 gol atarak UEFA Avrupa Ligi'nin en golcü oyuncusu olan, aynı sezon ligde 29 maçta 26 gol, 2011-2012 sezonunda da 29 maçta 20 gol ile Portekiz Ligi'nde gol krallığı sevinci yaşayan "Büyük baston" lakaplı oyuncu, bordo-mavili takımda ligdeki başarısını Avrupa'da gösteremedi.

Spor Toto Süper Lig'de 8 gol atma başarısı gösteren Paraguaylı oyuncu, sadece play-off turunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Rostov maçında olmak üzere Avrupa kupasında tek gol attı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2009-2010 sezonunda en golcü oyuncusu Cardozo, grup maçlarını boş geçti.

Diğer santrfor Yatabare de tek golünü bordo-mavili takımın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Lokeren'i 2-0 yendiği karşılaşmada kaydetti.

 

"EN GOLCU KİM OLDU" 3. SAYFADA

EN GOLCU COSTANT OLDU

Trabzonspor'un Avrupa kupalarında en fazla golünü Kevin Constant kaydetti.

Gineli futbolcu, bordo-mavili takımın 2-1 kazandığı Metalist Kharkiv maçı ile 2-0 galip geldiği Lokeren maçında birer gol olmak üzere 2 gol kaydetti.

 

"TRABZONSPOR'UN AVRUPA'DAKİ GOLLERİ" 4. SAYFADA

TRABZONSPOR'UN AVRUPA'DAKİ GOLLERİ

Trabzonspor'un bu sezon Avrupa kupalarında gol attığı maçlar ile fileleri havalandıran oyuncuları şöyle:

Play-off turu

Trabzonspor-Rostov  (2-0).........................: Cardozo, Medjani

Grup maçları

Metalist Kharkiv-Trabzonspor (1-2): .........: Constant, Papadopoulos

Trabzonspor-Lokeren (2-0)........................: Constant, Yatabare

Lokeren-Trabzonspor (1-1)........................: Waris

Trabzonspor-Metalist Kharkiv (3-1)...........: Belkalem, Mehmet Ekici, Goryainov (kk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor