Golcü oyuncu eksik gideriyor

Süper Final maçının 4. haftasında çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile rövanş maçı oynayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman eksikliği bulunan Burak Yılmaz’ın açığı kapatması için bu oyuncuya ekstra çalışma verdi. Beşiktaş

Golcü oyuncu eksik gideriyor

Süper Final maçının 4. haftasında çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile rövanş maçı oynayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman eksikliği bulunan Burak Yılmaz’ın açığı kapatması için bu oyuncuya ekstra çalışma verdi.

 

Beşiktaş ve Galatasaray maçında Süper Final’in ilk maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasında burnu kırıldığı için yer almayan Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, antrenman sonrasında idman sahasında kalarak yardımcı antrenörler eşliğinde açık kapatıyor. Bu oyuncunun Galatasaray maçındaki yerini alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor