Gol yemeden 4 attılar!

Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Elazığspoır'u 4-0'lık bir skor ile geçen Trabzonspor, 335 gün sonra rakipten gol yemeden 4 gol atma başarası gösterdi.Ligde son 3 hafta da galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Elazığspor'a patladı. En son 6. haftad

Gol yemeden 4 attılar!

Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Elazığspoır'u 4-0'lık bir skor ile geçen Trabzonspor, 335 gün sonra rakipten gol yemeden 4 gol atma başarası gösterdi.

Ligde son 3 hafta da galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Elazığspor'a patladı. En son 6. haftada Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup eden bordo mavililer, Elazığspor'u yenerek kötü gidişatını sonlandırdı. Alınan 3 puanla moral bulan Trabzonspor, üst basamaklara doğru tırmanışını sürdürdü.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, 30 haftalık bir aranın ardından farklı bir galibiyet elde etti. Bordo-mavililer sahasında Elazığspor'u 4-0'lık bir skorla geçerek 335 gün sonra gol yemeden 4 gol atma başarısı gösterdi. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığı maçta Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etmişti.

EVİNDE İSE TRABZONSPOR 663 GÜN SONRA GOL YEMEDEN 4 GOL ATARAK FARKLI SKORA İMZA ATTI.
Trabzonspor, uzun bir aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de gol yemeden 4 gol atma başarısı gösterirken, evinde ise 663 gün sonra gol yemeden 4 gol atma başarası gösterdi. Bordo-mavili takım Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda en son 2011-2012 sezonunun 26. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ederek evinde farklı bir skora imza atmıştı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONU SOLLADI
Bu sezon yeni yönetim, yeni teknik heyet ile yoluna devam eden Trabzonspor, geçtiğimiz sezonu solladı. Karadeniz ekibi oynadığı 10 maçta 17 puan toplayarak geçtiğimiz sezonki istatistiğinin önüne geçti. Karadaniz ekibi geçtiğimiz sezon 10 maçta 13 puan toplamıştı. Bordo-mavililer bu sezon oynadığı 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken attığı 8 gole karşılık kalesinde ise 7 gol gördü. 13 puan toplayarak 10. sırada yer aldı. Bordo-mavililer bu sezon ise oynadıkları 10 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederken, attığı 12 gole karşılık ise kalesinde 9 gol gördü ve 17 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler