Gol sonrası Burak'a gelen telefon

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takıma galibiyeti getiren golü atan öğrencisini arayarak tebrik etti.Avrupa Şampiyonası grup eleme son maçında dün akşam Azerbaycan'ı 1 –0 mağlup ederek Play – Off oynamaya hak kazanan milli takım, Trabzonsp

Gol sonrası Burak'a gelen telefon

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takıma galibiyeti getiren golü atan öğrencisini arayarak tebrik etti.

Avrupa Şampiyonası grup eleme son maçında dün akşam Azerbaycan'ı 1 –0 mağlup ederek Play – Off oynamaya hak kazanan milli takım, Trabzonspor kafilesinde sevinç yarattı. Teknik direktör Şenol Güneş'te maçtan sonra galibiyeti getiren golü atan öğrencisi Burak Yılmaz'ı arayarak tebrik etti. Şenol Güneş'ten gelen telefon nedeniyle mutlu olan milli oyuncu, "Hocam gollerimi Şampiyonlar Ligi'nde de atmak için sabırsızlanıyorum" dedi. Ligde toplamda 7 golü bulunan oyuncu, cezası nedeniyle 2 Şampiyonlar Ligi maçında oynayamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Burak Yılmaz'ın cezası gelecek hafta içerisinde oynanacak olan CSKA Moskova maçı sonrası sona eriyor.

TRABZONSPOR DA BURAK YILMAZ'I KUTLADI

Bu arada Trabzonspor Kulübü de, oyuncusu Burak Yılmaz'ı kutladı. Siteden yapılan açıklamada, "Burak Yılmaz'ın bu başarısından dolayı bir kez daha gururlandık. Bu vesileyle Burak Yılmaz'ı kutluyor, kendisine ve Ay-Yıldızlı ekibimize Play-Off turunda da başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in milli takım kamplarına giden oyuncularının sakatlanmaması nedeniyle mutlu olduğu da belirtildi. Güneş'in Ankaragücü ile oynanacak olan maçın ardından oyuncularına izin vermeyeceği ve hemen CSKA Moskova maçının hazırlıklarına başlanacağı belirtildi. CSKA Moskova'nın sahasının zeminin suni çim olması nedeniyle Trabzonspor'un, Rusya'da saha zeminine alışmak için iki antrenman yapacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor