Gol olmadığını teknoloji söyledi

Bu sezon ilk kez Premier Lig'de kullanılmaya başlanan gol teknolojisi ilk sınavı verdiği Chelsea-Hull City mücadelesinden başarıyla geçti Futbolda uzun süredir tartışılan 'Teknoloji oyuna dahil olmalı mı, olmamalı mı' konusunda somut adım atan ülkelerden

Gol olmadığını teknoloji söyledi
Bu sezon ilk kez Premier Lig'de kullanılmaya başlanan gol teknolojisi ilk sınavı verdiği Chelsea-Hull City mücadelesinden başarıyla geçti
 
Futbolda uzun süredir tartışılan 'Teknoloji oyuna dahil olmalı mı, olmamalı mı' konusunda somut adım atan ülkelerden biri olan İngiltere'den olumlu sinyaller geliyor. Gol çizgisi teknolojisi ya da kısaca gol teknolojisi, ilk denemesini Premier Lig'in ilk haftasında yaptı. 'Gol çizgisi teknolojisi'ne geçiş yapan Premier Lig'in açılış haftasında Chelsea-Hull City maçında yeni teknoloji, otoritelerce kabul gördü.
 
MCGREGOR TEST ETTİ
Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşmada herkesin merakla beklediği gol teknolojisikritik bir pozisyonda devreye girerek doğru karara hükmetti ve olası bir yanlış hakem kararınında önüne geçmiş oldu. Chelsea'nin kullandığı kornerde topa yükselen Ivanovic, eski Beşiktaşlı McGregor'un harika kurtarışına takılırken, topun çizgiyi geçtiği yönündeki tartışmalara ise golteknolojisi son noktayı koydu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler