Göksel Gümüşdağ istifa ediyor

Futbol Federasyonunun 29 Haziran'da yapılacak genel kurulunda başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde bulunan Göksel Gümüşdağ, futbolun geleceği için bu birleşmeyi sağladıklarını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı'ndaki başkan vekilliği görevini bugün

Göksel Gümüşdağ istifa ediyor

Futbol Federasyonunun 29 Haziran'da yapılacak genel kurulunda başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde bulunan Göksel Gümüşdağ, futbolun geleceği için bu birleşmeyi sağladıklarını söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı'ndaki başkan vekilliği görevini bugün bırakan ve gelecek hafta da İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübü başkanlığından ayrılacağını açıklayan Gümüşdağ, birliğin bugünkü toplantısı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 29 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurulda Mehmet Ali Aydınlar'ın desteklenmesi konusunda oy birliği kararı alındığını dile getirdi.

Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Vakfı bünyesinde son açıklamasını yaptığını vurgulayarak, ''Mehmet Ali Aydınlar konusunda herkesin fikir birliği var. Bank Asya 1. Lig, 2 ve 3. liglerdeki kulüplerinden de destek oy birliğiyle çıkacaktır. Futbolun geleceği için özellikle bu birleşmeyi sağladık. Bundan sonraki süreç Türk futbolu için aydınlık olacağını düşünüyorum. Hepimiz Sayın Mehmet Ali Aydınlar ile beraber Türk sporu için önemli sürece katkı sağlamaya çalışacağız'' diye konuştu.

-GÖREVLERİNİ BIRAKIYOR-

Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Vakfı'ndaki görevinin yanı sıra, gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanlığını da bırakacağını söyledi.

Yeni dönemde Futbol Federasyonu başkan vekili olması beklenen Gümüşdağ, ''5 Temmuz'da kulüpte genel kurul kararı aldık. Önümüzdeki hafta kulüp başkanlığından istifa edeceğim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor