Gökhan transferine çok kızdılar: Terbiyesizlik...

Trabzonspor'dan Göztepe'ye transfer olan Gökhan Karadeniz'in bir diğer talibi olan Karşıyaka'da fatura futbolcunun menajerine kesildi. Karşıyaka Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar, Trabzonspor'dan transfer etmek istedikleri Gökhan Karadeniz'in, ezeli rak

Gökhan transferine çok kızdılar: Terbiyesizlik...

Trabzonspor'dan Göztepe'ye transfer olan Gökhan Karadeniz'in bir diğer talibi olan Karşıyaka'da fatura futbolcunun menajerine kesildi.

 
Karşıyaka Futbol Şube Başkanı Osman Kırkpınar, Trabzonspor'dan transfer etmek istedikleri Gökhan Karadeniz'in, ezeli rakipleri Göztepe'yle anlaşmasının ardından menajeri suçladı. haber61
 
Kırkpınar, "Göztepe'ye hiçbir kırgınlığımız yok. İstedikleri futbolcuyu almaları en doğal hakları. Ancak menajerin Göztepe ile anlaştıktan sonra kulübümüze gelip bizimle el sıkışması ve bunu nezaket ziyareti olarak savunması terbiyesizlik, ahlaksızlık. Bizi istemeyeni, biz hiç istemeyiz. Gökhan gibi futbolcularımız var, daha iyisini alabiliriz. İyi ki transferi olmamış, ileride aynı sorunu yaşayabilirdik. Kimse Karşıyaka'dan büyük değil. Göztepe'ye hayırlı olsun" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor