Gökhan Saral: "Sana Şerefi anlatırdım ama..."

Gökhan Saral Faik Işık'a yüklendi.

Gökhan Saral: "Sana Şerefi anlatırdım ama..."

Fenerbahçeli Avukatı Faik Işık'ın, katıldığı bir televizyon programında Trabzonspor'a ve Trabzonsporlulara hakeret etmesi sonrasında Trabzosnpor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral sosyal medya hesabı üzerinden Faik Işık'a yüklendi.

Saral sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda "Mazin Kirlenmişse;lekesi çoksa Çirkefliğin neye yarar Şerefin yoksa... Oturur sana ŞEREFİ anlatirdim Faik amma;Kaybettiği bir şeyi dinlemek ağır gelir insana. Kimileri Toprak kadar kiymetli,Faik'cim Kimileri bir ot kadar değersiz.Herkes bir şekilde yaşiyor işte KİMİLERİ ŞEREFLİ kimileri ŞEREFSİZ.!! Önce Habertürk'ü senin gibi bir Şerefsizi sözde proğrama bağlayarak Ts camia'sina hakaret ve iftira attığı için,RTÜK'e şikayet edeceğim, Sonra seni İstanbul Barosuna,Emniyet,e ve savcıliğa Şikayet edeceğim...Trabzonspor sokaklari değneksiz köy buldum dolaniyorum mu bakacağız. Sahibi Aziz,Şekip,İlhan olanin tasmalisi da Olsa olsa Faik olur.." ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor