Gökhan Kaba Rizespor ile anlaştı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.Kulüp Sportif Asbaşkanı Bekir Mete, ligin ikinci yarısında alternatifi bol bir kadro oluşturmak için transfer

Gökhan Kaba Rizespor ile anlaştı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

Kulüp Sportif Asbaşkanı Bekir Mete, ligin ikinci yarısında alternatifi bol bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Bir dönem takımımızın formasını da giyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Gökhan, Bank Asya ve Süper Lig tecrübesi olan önemli bir oyuncu. İkinci yarıda takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz'' dedi.

Gökhan Kaba'nın, bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında 2 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler