Gökdenizli Rubin Kazan'amadı !

 Rusya Premier Lig'de 11. hafta mücadelesinde Rubin Kazan ile Amkar Perm kozlarını paylaştı. Zentralstadion'da oynanan karşılaşma konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ilk dakikasında Pavel Ignatovich'in golüyle öne geçmeyi başaran Amkar, ka

Gökdenizli Rubin Kazan'amadı !

 

Rusya Premier Lig'de 11. hafta mücadelesinde Rubin Kazan ile Amkar Perm kozlarını paylaştı. Zentralstadion'da oynanan karşılaşma konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
Maçın ilk dakikasında Pavel Ignatovich'in golüyle öne geçmeyi başaran Amkar, kalan dakikalarda başka gol bulamazken, kalesini de gole kapatmayı başardı.
 
Evinde golcü kimliğiyle tanınan Rubin, fileleri havalandıramayınca mağlubiyete razı oldu ve bu sezon ilk kez sahasında golle tanışamadı.
 
A Milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz maçta 70 dakika oynama şansı buldu. Gökdeniz son 20 dakikada yerini Sergei Davydov'a bıraktı. 
 
Öte yandan Amkar'da 90. dakikada kırmızı kart gören Zahari Sirakov takımını 10 kişi bıraktı.
 
Alınan bu sonucun ardından Rubin Kazan 18 puanda kalırken; Amkar ise 15 puana yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Rubin deplasmanda CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek. Amkar Perm, sahasında ligin dişli ekiplerinden Terek'i konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor