Gökdenizli Rubin Emenike'yi istedi

İlk olarak Bank Asya 1. Lig'te gösterdiği performansla gündeme gelen Kardemir Karabükspor'un süper yıldızı Emanuel Emenike, Süper Lig'de de adından söz ettirmeyi başardı ve transfer gündeminin de en üstündeki oyuncu konumunda bulunuyor. Devre arasında Gal

Gökdenizli Rubin Emenike'yi istedi

İlk olarak Bank Asya 1. Lig'te gösterdiği performansla gündeme gelen Kardemir Karabükspor'un süper yıldızı Emanuel Emenike, Süper Lig'de de adından söz ettirmeyi başardı ve transfer gündeminin de en üstündeki oyuncu konumunda bulunuyor. Devre arasında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan Nijeryalı golcünün son açıklaması da transfer haberlerini yeniden hızlandırdı.

Emenike'nin; 'sezon sonunda Karabükspor'dan ayrılmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istiyorum' yönündeki beyanatı, F.Bahçe'ye transfer olacak iddialarını güçlendirdi.

İçgül, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ya da Trabzonspor'dan şu ana kadar resmi hiç bir teklif almadıklarının altını çizdi. Seyit İçgül, Emenike'nin yaptığı açıklamalar doğrudur, sezon sonunda büyük bir takıma gitmek istiyor ancak uzun zamandır söylediğimiz gibi Emenike'yi isteyen takım 10 milyon Euro'yu bize ödemeli. Bu rakamın altında Emenike'yi satmayı düşünmüyoruz. Oyuncunun bizimle 2013 yılına kadar sözleşmesi var. Eğer 10 milyon Euro'yu getiren olmazsa Emenike, Karabükspor'da kalır.

İçgül, Emenike için şu ana kadar iki resmi teklif aldıklarını da açıkladı. Karabukspor Menajeri, yıldız oyuncu için, Gökdeniz Karadeniz'in de formasını giydiği Rus Kulubü Rubin Kazan ile Katar liginden bir takımın devre arasında resmi transfer teklifinde bulunduğunu belirtti. İçgül, bu teklifleri 10 milyon Euro'nun altında olduğu için geri çevirdiklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor