Gökdenizli Rubin, 5 yıl sonra yenik

Eski Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rus ekibi Rubin Kazan, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur maçında, sahasında Hollanda temsilcisi Twente'ye 2-0 mağlup oldu.Gökdeniz'in ilk 11'de sahaya çıktığı ve 73 dakika sahada kaldığı maçta ilk yarı

Gökdenizli Rubin, 5 yıl sonra yenik

Eski Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rus ekibi Rubin Kazan, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur maçında, sahasında Hollanda temsilcisi Twente'ye 2-0 mağlup oldu.

Gökdeniz'in ilk 11'de sahaya çıktığı ve 73 dakika sahada kaldığı maçta ilk yarı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda konuk ekip Twente, 77. dakikada Luuk de Jong ve 88. dakikada Petr Wisgerhof'un golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Rubin Kazan'ın bu yenilgisi önemli bir istatistiği de ortaya çıkardı. Rusya temsilcisi, bu maça kadar Avrupa kupalarında son beş yıldır sahasında maç kaybetmiyordu. Rubin Kazan sahasındaki son Avrupa Kupası yenilgisini Eylül 2006'da Parma karşısında 1-0'lık skorla almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor