Gökdeniz'in yeni takım arkadaşı!

Rusya Premier Lig takımlarından Rubin Kazan, yeni sezon için transfer listesini hazırlamaya başladı.Rusya'nın saygın spor sitelerinden Life Sports'un manşetten duyurduğu haberde temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan'ın Chelsea'nin

Gökdeniz'in yeni takım arkadaşı!

Rusya Premier Lig takımlarından Rubin Kazan, yeni sezon için transfer listesini hazırlamaya başladı.

Rusya'nın saygın spor sitelerinden Life Sports'un manşetten duyurduğu haberde temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan'ın Chelsea'nin Fransız golcüsü Nicolas Anelka'nın peşinde olduğu iddia edildi.

Kulüpte başkanlığa yeni seçilen Dmitri Samarenkin'in gelecek yıl daha iddialı bir takım yaratma adına maddi anlamda fedakarlık yapacağı belirtilirken, teknik direktör Kurban Berdyev'in de Samarenkin'den ilk isim olarak forvet bölgesine Nicolas Anelka'yı istediği ifade edildi.

Kazan temsilcisinde Aleksandr Bukharov'un Zenit'e gitmesinin ardından transfer edilen Obafemi Martins'in sakatlığından ötürü bir türlü takıma uyum sağlayamaması ve diğer forvet Aleksey Medvedev'in (34) ilerleyen yaşı Berdyev'i yeni arayışlara itiyor.

Chelsea formasıyla 2012 yılında sözleşmesi bitecek olan Anelka için Rubin Kazan'ın oyuncu ile anlaşması halinde bonservis bedeli dahi ödemeyecek olması Rusya temsilcisinin iştahını kabartırken, Rubin Kazanlı yöneticiler bu ay içerisinde Anelka ile Londra'da bir görüşme için hazırlık yapıyor.

2008 yılında Bolton'dan Chelsea'ye transfer edilen Anelka, Maviler'de 5 sezon boyunca çıktığı 123 maçta rakip fileleri 59 kez havalandırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler