Gökdeniz'in sözleşmesi bitiyor

Rubin Kazan'la sözleşmesi bitecek olan Gökdeniz Karadeniz'in, geleceğiyle ilgili vereceği karar şimdiden merak konusu oldu.Gökdeniz Karadeniz karar aşamasında!.. Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da forma giyen tecrübeli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in,

Gökdeniz'in sözleşmesi bitiyor

Rubin Kazan'la sözleşmesi bitecek olan Gökdeniz Karadeniz'in, geleceğiyle ilgili vereceği karar şimdiden merak konusu oldu.

Gökdeniz Karadeniz karar aşamasında!.. Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da forma giyen tecrübeli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in, kulübüyle olan sözleşmesi Aralık ayında bitecek.

Özellikle son yıllardaki transfer dönemlerinde adı Galatasaray'la anılan 31 yaşındaki futbolcunun, futbol yaşamına nerede devam edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Son haftalarda oldukça formda bir görüntü çizen Gökdeniz'e Rubin Kazan'ın 15 Aralık'a kadar 2 yıllık yeni bir sözleşme teklif edeceği ve tecrübeli futbolcunun takımda kalması için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi.

Gökdeniz, daha önce yaptığı açıklamada, Rus ekibiyle sözleşmesi bitince Türkiye'ye dönmek ve futbol hayatına ülkesinde devam etmek istediğini ifade etmişti.

2008 yılında Trabzonspor'dan Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz, Rus ekibinde forma giydiği 94 maçta 17 gole imza attı.

A Milli Takım'da forma giydiği 50 maçta da 6 golü olan tecrübeli futbolcu, 21 Kasım 2007'de oynanan EURO 2008 Elemeleri'ndeki Bosna Hersek maçından bu yana A-yıldızlı formayı giyme fırsatı bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler