Gökdeniz'i kimler istedi?

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Dinamo Moskova iddialarını yalanlayarak, bazı Türk takımlarının kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.Kariyerini Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'da sürdüren ve son günlerde adı Dinamo Moskova ile anılan Gökd

Gökdeniz'i kimler istedi?

Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Dinamo Moskova iddialarını yalanlayarak, bazı Türk takımlarının kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Kariyerini Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'da sürdüren ve son günlerde adı Dinamo Moskova ile anılan Gökdeniz Karadeniz, Moskova ekibinin kendisine transfer teklifinde bulunduğu iddialarının spekülasyondan ibaret olduğunu ifade etti.

Rus basınına açıklamalarda bulunan Gökdeniz, şu anki kulübü Rubin'in kendisine yeni sözleşme önermeye hazırlandığını dile getirirken, birkaç Türk takımının da kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Milli futbolcu, "Dinamo yetkilileriyle hiçbir temasımız olmadı. Türkiye'de her 6 ayda bir benim hakkımda bu tarz asılsız haberler yapılır. Bunlara alışkınım" dedi.

DİNAMO'YLA BİR ALAKAM YOK

Gökdeniz, "Bu tür haberlerin çoğu asılsız, bazıları ise fanteziden ibaret. Ancak insanların bu tarz haberler yapmasını nasıl engelleyebilirsiniz ki? Dinamo Moskova'dan hiç kimseyle görüşmem olmadı, aynı şekilde menajerime de böyle bir talep gelmedi. Yani şu anda Dinamo'yla bir alakam yok. 

Ancak bana gerçekten ilgi gösterirlerse tabii ki Dinamo Moskova'da oynamak isterim. Sadece Rubin Kazan sözleşmemi yenilemek istiyor. Ayrıca Kazan'ın yanı sıra Türkiye'den de birkaç teklif geldi" dedi.

GELECEĞİM HAKKINDA KONUŞTUK
2012 yılının sonunda sözleşmesi sona erecek olan Gökdeniz, Rubin Kazan Başkanı Dmitry Samarenkin ile yeni kontrat konusunda görüşmesi olduğunu belirterek, "Samarenkin ile geleceğim hakkında konuştuk.

Kendisi beni takımda görmek istediğini ifade etti ve yeni sözleşme önerdi. Ancak şu anda bir anlaşma yok. Sadece konuştuk. Bu çok ciddi bir karar. Sezon halen devam ediyor ve önümüzde önemli müsabakalar var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor