Gökdeniz'den milli takım mesajı

Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, milli takım defterini 3 sene önce kapattığını belirtti. Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da top koşturan Gökdeniz Karadeniz, Habertürk'te yayınlanan Bizim Stadyum programına önemli

Gökdeniz'den milli takım mesajı

Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, milli takım defterini 3 sene önce kapattığını belirtti.

 

Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da top koşturan Gökdeniz Karadeniz, Habertürk'te yayınlanan Bizim Stadyum programına önemli açıklamalarda bulundu.

 

Milli takımın Hollanda'ya 2-0 kaybettiği mücadele sonrasında yaşanan tartışmalara değinen yıldız futbolcu; "İyi bir milli takımımız var ancak biraz zaman verilmesi gerekiyor. Bana gore Abdullah Avcı, Hollanda karşısına doğru bir kadro ile çıktı. Bu kadroyu eleştirmek bence doğru değil. Türkiye'de yapılan eleştirileri izliyorum, okuyorum ancak bence haksızlık yapılıyor." sözleriyle Abdullah Avcı'ya sahip çıktı.

 

Türk Milli Takımı'nın geleceğe yönelik bir yatırım yaptığının altını çizen Gökdeniz; "Türk Milli Takımı şu anda yeni bir yapılanma içerisinde ve bu takıma sabır gösterilmesi gerekiyor. Abdullah Avcı'ya da saygı duyuyorum, gerçekten yetenekli bir teknik adam." şeklinde konuştu.

 

Başarılı futbolcu milli takımda gençlerin önünü açmak gerektiğini belirterek; "Benim için ise milli takım defteri bundan 3 yıl önce kapandı. Milli takım defterini kapattım ve artık gençlerin oynamasını istiyorum. Doğru olan da zaten bu." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler