Gökdeniz Trabzonspor sorusuna ne cevap verdi?

Rus basınına konuşan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan’da antrenör olmak istediğini söyledi. Rusya Premier Ligi’nin en iyi yabancı oyuncusu ve Nou Camp’ta Barcelona’yı yıkan adam olarak kabul edilen Gökdeniz Karadeniz kariyer ve hayatı ile ilg

Gökdeniz Trabzonspor sorusuna ne cevap verdi?
Rus basınına konuşan Türk futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan’da antrenör olmak istediğini söyledi.
 
Rusya Premier Ligi’nin en iyi yabancı oyuncusu ve Nou Camp’ta Barcelona’yı yıkan adam olarak kabul edilen Gökdeniz Karadeniz kariyer ve hayatı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Rubin’in şampiyonluğu için en soğuk havada bile futbol oynayabileceğini belirten Gökdeniz, Kazan ekibinde antrenör olmak istediğini de söyledi.
 
Türk futbolcuya 2016 yılında kontratının biteceği hatırlatılarak sonrasında Trabzonspor’a dönüp dönmeyeceği soruldu. Trabzonspor başkanının kendisi için bir abi gibi olduğunu ve her zaman takıma kabul edebileceğini dile getiren Gökdeniz, dönüp dönmeyeceğini zamanın göstereceğini söyledi. Gökdeniz, "Ancak ben Rubin’i sevmeseydim burada 7 yıl kalmazdım. İnsanlarda bana aynı şekilde karşılık verdiği için bir değişiklik yapmaya ne gerek var? Ayrıca, kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum ve burada görev almak istiyorum. Ancak hangi görev olur bilmiyorum. Antrenörlüğü kendime daha yakın buluyorum, tabii eğitimden geçmek gerek." diye konuştu.
 
“RUBİN’İN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN EN SOĞUK HAVADA BİLE OYNARIM”
 
Deneyimli futbolcuya, hava şartları nedeniyle bazı oyuncuların şikayetçi olduğu ve bu yüzden kontratları devam etmesine rağmen ayrılmak istedikleri de soruldu. 
 
Bu davranışın profesyonelce olmadığını belirten orta saha oyuncusu, futbolcular kontrata imza atmadan önce gidecekleri yerde kendilerini neyin beklediği araştırması gerektiğini söyledi. Gökdeniz, "Rusya ligi zor bir lig. Ben de eksi 20 derecede oynamayı istemiyorum. Türkiye’de eksi derecede en fazla bir iki maç yaparsınız. Ama Rubin’in şampiyonluğu için en soğuk havada bile oynarım." dedi.
 
“KAZAN İKİNCİ EVİM OLDU”
 
Takımının ismini koluna dövme yaptırmasıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Gökdeniz, "Bu anlık bir karar değildi. Kazan’da şampiyon oldum, iki çocuğum burada doğdu. Kazan şehri benim için ikinci evim, Rubin ise bir parçam oldu. Bu yüzden bu anının benimle hayatım boyunca olacağı için mutluyum." şeklinde konuştu.
 
Gökdeniz Karadeniz’in Rubin takımıyla 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler