Gökdeniz şok oldu

Rusya Premier Ligi'nde yeni sezon Gökdenizli Rubin Kazan ile Murat Yakın'ın teknik direktörlüğüne geçtiği Spartak Moskova arasında yapılan maç ile başladı. Rubin'in sahası Zentralstadion'da yapılan mücadeleyi Moskova ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla kazan

Gökdeniz şok oldu

Rusya Premier Ligi'nde yeni sezon Gökdenizli Rubin Kazan ile Murat Yakın'ın teknik direktörlüğüne geçtiği Spartak Moskova arasında yapılan maç ile başladı. Rubin'in sahası Zentralstadion'da yapılan mücadeleyi Moskova ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Spartak Moskova'ya galibiyeti getiren golleri 26. ile 53. dakikalarda Artem Dzyuba, 74. dakikada Deniz Glushakov ve 89. dakikada Lucas Barrios kazandı. Rubin Kazan'da Gökdeniz Karadeniz ilk 11'de mücadeleye başlarken, 90 dakika sahada kaldı.

Rusya Ligi'nin 2. haftasında Rubin Kazan deplasmanda Terek Grozny ile karşılaşacakken, Spartak Moskova ise deplasmanda Dinamo Noskova ile derbi mücadelesine çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler