Gökdeniz: Hayalim TS'ye dönmek

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Lig TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu en büyük hayalinin bir gün yeniden Trabzonspor forması giymek olduğunu söyledi.RUSYA LİGİNDE SON DURUMBizim ligler devam ediyor. Milli ma

Gökdeniz: Hayalim TS'ye dönmek

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Lig TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu en büyük hayalinin bir gün yeniden Trabzonspor forması giymek olduğunu söyledi.

RUSYA LİGİNDE SON DURUM

Bizim ligler devam ediyor. Milli maçlar arası vardı sadece.O arada tatilimiz vardı biz de Türkiye’ye gelmiştik. Şimdi antrenmanlarımız başlayacak. Lig devam ettiği için Rusya’ya gidiyoruz. Lig iyi gidiyor, inşallah iyi gitmeye devam eder. Şampiyonluklar yaşadık. Kulüp adına güzel şeyler yaşadık. İnşallah ben gidene kadar da güzel şeyler yaşarız.

TRANSFER SÖZ KONUSU MU?

Bunu oturup öncelikle kulübümle görüşmem gerekiyor. Belki sözleşmemi uzatabilirim. Ama futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Belki Türkiye’ye dönebilirim, belki başka bir ülkeye de geçebilirim. Konuşmak için çok erken.

PEKİ TRABZONSPOR?

Trabzonspor’u bu yıl son ana kadar takip ettim. Her hafta maçlarını izleme fırsatı buldum. Bizde evde hop oturup hop kalktık. Sonuçta gülen taraf Fenerbahçe oldu, onları da tebrik etmek lazım. Ama bence Trabzonspor bu yıl çok iyi oynadı. Gönül isterdi ki Trabzonspor şampiyon olsun ama inşallah önümüzdeki yıl Trabzonspor şampiyon olur. Bizde bir şekilde seviniriz.

GÖNLÜNDE TRABZONSPOR'A DÖNMEK VAR MI?

Trabzonsporluyum. 10 yıla yakın bir futbol hayatım var. İnşallah dönüşüm Trabzonspor’a olur ama bunu iki tarafında istemesi çok önemli. Bu sadece benim istememle olmaz. Biz Trabzonsporluyuz. Bize ihtiyaç duyulduğu anda seve seve geliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor