Gökdeniz: GS'den teklif aldım

Rusya 1. Ligi takımlarından Rubin Kazan takımında top koşturan Gökdeniz Karadeniz Sport-ekspress gazetesine verdiği röportajda en az 5 yıl daha oynamak istediğini dile getirdi. Gökdeniz kariyerini Rubin'de tamamlamak ve gelecekte başka görevler de almak i

Gökdeniz: GS'den teklif aldım

Rusya 1. Ligi takımlarından Rubin Kazan takımında top koşturan Gökdeniz Karadeniz Sport-ekspress gazetesine verdiği röportajda en az 5 yıl daha oynamak istediğini dile getirdi.

 

Gökdeniz kariyerini Rubin'de tamamlamak ve gelecekte başka görevler de almak istediğini söyledi.

 

Kazan ekibiyle 2 yıllık anlaşmasının mevcut olduğunu ifade eden milli oyuncu, "En az 5 yıl daha kesin oynamak istiyorum. Kariyerimi Rubin Kazan takımında sonlandırmak isterim." diye konuştu.

 

Takımın ilerleyen yıllarda kendisine bir görev teklif ettiği taktirde memnuniyetle kabul edeceğini belirten Gökdeniz, aksi takdirde Trabzon'a döneceğini açıkladı.

 

SEZON BAŞINDA GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDIM

Türkiye basınında devamlı Türk takımlarına transfer olacağı yöndeki haberlere değinen başarılı oyuncu, sezon başında Galatasaray takımında teklif aldığını belirtti.

 

Gökdeniz, "Galatasaray ben takımından ayrıldığım takdirde anlaşacaklarını söylediler. Şu anda 2 yıllık anlaşmam var ve yönetimden beni serbest bırakmalarını talep edemem." ifadesini kullandı.

 

Kazan şehrinde mutlu olduğunu dile getiren Türk futbolcu, "Rusya'da başka takıma gitmek istemem, Herhangi bir Türk takımını tercih ederim. Şunu da belirtmeliyim ki Türkiye'de ilk tercihim Trabzonspor'dan yana." şeklinde konutlu.

 

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ŞANSIZ BİR ŞEKİLDE ELENDİK

Bu sene gruptan çıkamadıkları için üzgün olduklarını söyleyen Gökdeniz nedenini ise şöyle açıkladı: "Aleksandr Buharov ve Sergey Semak'ın gidişi büyük kayıplara neden oldu. Onların yerine gelen oyuncular uyumluluk sağlayamadı. İlk maçlarımızda istediğimiz sonuca ulaşamadık." diye konuştu.

 

Karadeniz, takımdan ayrılan arkadaşlarıyla saha içinde çok iyi anlaştıklarını hatırlatarak, kötü oynadıkları maçta bile sonuna kadar mücadele ettiklerini savundu.

 

Ayrıca yıldız oyuncu Rusya'da iflasın eşiğinde olan takımlara Türk takımlarını örnek almalarını tasfiye etti. Kulüplerin nasıl gelir elde edebileceğine dair Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarının çalışmalarından örnekler veren Göktedeniz, şöyle konuştu:

 

"Reklam gelirleri, forma satışlar, bazı projeler sayesinde Rus takımlarda ek gelir elde edebilir. Burada gördüğüm en büyük eksiklik takımların kendi mağazaları ve pazarlayacakları ürünleri yok, buna Zenit takımı dahil”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler