Gökdeniz Chelsea'yi 61'de avladı!

Avrupa Ligi çeyrek finalinde evinde 3-1'lik skor ile geçtiği Rubin Kazan'a konuk olan Chelsea, karşılaşmanın dördüncü dakikasında öne geçti. Frank Lampard'ın kendi yarı sahasında gönderdiği topla savunma arkasına sarkan Fernando Torres, açılan kalecinin ü

Gökdeniz Chelsea'yi 61'de avladı!

Avrupa Ligi çeyrek finalinde evinde 3-1'lik skor ile geçtiği Rubin Kazan'a konuk olan Chelsea, karşılaşmanın dördüncü dakikasında öne geçti. Frank Lampard'ın kendi yarı sahasında gönderdiği topla savunma arkasına sarkan Fernando Torres, açılan kalecinin üstünden fileleri gördü.

İlk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile geçilirken 50. dakikada Kazan ekibi kullanılan köşe vuruşunda golü buldu. John Terry'nin hatasında Marcano eşitliği getirdi. Ancak Chelsea beş dakika sonra yine öne geçti. Ramires ile verkaça giren Moses iyi bir dokunuşla skoru 2-1'e getirdi.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız
Dört gol daha bulması gereken ev sahibi takım umutlarını tüketmedi. 61'de yine Chelsea savunmasında yaşanan bir hatada Gökdeniz Karadeniz kafa vuruşuyla yeniden eşitliği getirdi.

75'te kazanılan penaltıyı Natcho gole çevirip Kazan'ı maçta ilk defa öne geçirse de, Rus temsilcisi başka gol üretemedi ve elendi.

Chelsea'nin rakibi yarın yapılacak kura çekiminde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor