Gökdeniz attı Rubin Kazan kazandı

Tsentralni Stadı'nda oynanan karşılaşma oldukça hızlı başladı. Henüz 6. dakikada Zenit, Danny'nin golüyle deplasmanda üstünlüğü yakaladı: 0-1. Öne geçen konuk ekip, topu daha fazla ayağında tutmaya çalışarak rakibine pozisyon vermemeye çalıştı;başarılı da

Gökdeniz attı Rubin Kazan kazandı

Tsentralni Stadı'nda oynanan karşılaşma oldukça hızlı başladı. Henüz 6. dakikada Zenit, Danny'nin golüyle deplasmanda üstünlüğü yakaladı: 0-1. Öne geçen konuk ekip, topu daha fazla ayağında tutmaya çalışarak rakibine pozisyon vermemeye çalıştı;başarılı da olunca ilk yarı tek golle sona erdi.

Coşkulu taraftarının önünde ikinci yarıya daha motive olmuş olarak çıkan Rubin Kazan, hakemin düdüğüyle beraber oyuna ağırlığını koymayı başardı. 51'de baskı sonuç verdi ve Gökdeniz'in golüyle maça eşitlik geldi: 1-1. Oyun, bu golün ardından daha da hızlandı. Maçı kazanmak isteyen iki takım da öne geçmek için pozisyonlar buldu, ancak top bir türlü filelerle buluşmadı. Maçın böyle biteceği düşünülürken 90. dakikada sahneye çıkan Rondon, topu ağlara gönderdi ve tribünleri coşturdu. Golün ardından mücadele sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor