Gökçek: Emre'nin SMS'leri belgeli!

Emre Belözoğlu'nun cep telefonundan Ankaragücü futbolcusuna çekilen mesajları gören Ahmet Gökçek açtı ağzını yumdu gözünüTeknik takibe takılan telefon kayıtlarına göre, A.Gücü Başkanı Ahmet Gökçek, 22 Mayıs 2011'de F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'y

Gökçek: Emre'nin SMS'leri belgeli!

Emre Belözoğlu'nun cep telefonundan Ankaragücü futbolcusuna çekilen mesajları gören Ahmet Gökçek açtı ağzını yumdu gözünü

Teknik takibe takılan telefon kayıtlarına göre, A.Gücü Başkanı Ahmet Gökçek, 22 Mayıs 2011'de F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı arıyor.

Teknik takibe takılan Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in Çetinkaya ile yaptığı telefon görüşmelerine yer verdi.

HEPSİ İSPATLI!
Ahmet Gökçek:
"Bu Emre Belözoğlu ile ilgili belgeler elime geldi şimdi. 20 dakika önce falan 25 dakika önce. Ve bu belgelerin bende olduğunu bütün basına söylemişler ilk önce getirdiler sonra da bütün basını üstüme saldılar. Ben şimdi sizin bu mutluluğunuzun içine sı..ak istemiyorum yani ve hepsi ispatlı bu çocuğun aradığı ettiği attığı mesajlar hepsi yazılı çizili, bunu yöneticilerinle paylaş beni ara...Ona göre hareket edelim"

Hasan Çetinkaya: "Tamam"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler