Gökay Büber ışık saçıyor

 Trabzon Amatör Küme takımdaların Telekomspor oyuncu yetiştirmeye devam ediyor. Telekomspor'lu Gökay Büber ise bu oyunculardan bir tanesi. Oynadığı sezonda gösterdiği perfomansla alkışi toplayan ve şimdiden bir çok kulübün transfer listesine giren Gökay B

Gökay Büber ışık saçıyor

 

Trabzon Amatör Küme takımdaların Telekomspor oyuncu yetiştirmeye devam ediyor. Telekomspor'lu Gökay Büber ise bu oyunculardan bir tanesi. Oynadığı sezonda gösterdiği perfomansla alkışi toplayan ve şimdiden bir çok kulübün transfer listesine giren Gökay Büber, yeni sezonda adından oldukça fazla söz ettirecek gibi gözüküyor.

 

gokay.jpg

 

1992 doğumlu ve 1.78 boyunda olan Gökay Büber geçtiğimiz sezon sağbek stoper mevkinde rakip filelere 5 gol kaydetti. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Gökay hedefinin profesyonel bir kulüpte iyi bir yerlere gelip Milli takım formasını sırtlamak olduğunu söyledi. Gökay, "Bizlerin yetişmesinde emeği olan tüm hocalarıma teşekürü bir borç biliyorum. Her futbolcunun olduğu gibi benimde kemndime göre hedeflerim var. İyi bir kariyer yapıp, futbol hayatımda basamakları tek tek çıkmak istiyorum" diye konuştu.

 

Haber: İsmail Uğur UĞURLU / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler