Göçek'le 3.kez

Antalya maçını yönetecek olan  hakem Hüseyin Göçek bu sezon 3.kez Trabzonspor maçında düdük çalacak.Trabzonspor hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililerin Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada düdük çalacak olan Hake

Göçek'le 3.kez

Antalya maçını yönetecek olan  hakem Hüseyin Göçek bu sezon 3.kez Trabzonspor maçında düdük çalacak.

Trabzonspor hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililerin Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada düdük çalacak olan Hakem Hüseyin Göçek’in yönettiği iki karşılaşmada Trabzonspor 1 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Hakem Göçek Antalyaspor maçıyla birlikte bu sezon 3.kez  bir Trabzonspor’un maçında düdük çalacak.

Hakem Göçek bu sezon ilk olarak Trabzonspor’un  18 Kasım’da deplasmanda oynadığı  ve 1-1 berabere kaldığı Mersin İdmanyurdu maçında düdük çaldı.Bu maçtan sonra  3 Ocakta 2012’de Avni Aker’de oynanan ve Trabzonspor’un 2-1 kazandığı  Manisaspor maçını da görev yapan Göçek Antalya maçıyla Trabzonspor karşılaşmasında 3.kez görev almış olacak.

 Göçek Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı  Mersin  İdmanyurdu maçında Trabzonspor’un yediği golde topun rakip tarafından elle oynanmasını görmeyerek Trabzonspor’un 2 puanın  gasp edilmesinde adeta başrol oynamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler