Glowacki'nin sakatlığı devlet sırrı

Trabzonspor'da savunmanın bel kemiği olan ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle son olarak Spor toto Süper Lig'in 22. haftasındaki Eskişehirspor maçında takımdaki yerini alan Polonyalı oyuncu Glowacki'nin sakatlığı belirsizliğini koruyor.Teknik Direktör Şeno

Glowacki'nin sakatlığı devlet sırrı

Trabzonspor'da savunmanın bel kemiği olan ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle son olarak Spor toto Süper Lig'in 22. haftasındaki Eskişehirspor maçında takımdaki yerini alan Polonyalı oyuncu Glowacki'nin sakatlığı belirsizliğini koruyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in, başarılı savunma oyuncusunun sakatlığı hakkında hiç kimseye bilgi verilmemesini istediği ve yardımcıları ile sağlık kuruluna bu yönde talimat verdiği belirtildi. Polonyalı oyuncunun sakatlığı hakkında bilgi almak isteyen basın mensuplarına tedavisinin sürdüğü belirtiliyor ancak sahalara döneceği kesin bir tarih verilmiyor.

Ligin son bölümü yaklaşırken sakatlığından kurtulamayan Glowacki'nin sezon sonunda ise takımdan gönderilmesine kesin gözle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor