Glowacki: 'Şampiyonluk amaçtır'

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Arkadaiusz Glowacki, şampiyonluğun bir amaç ve gurur duyulacak bir his olduğunu, bu yüzden daha ağır çalıştığını söyledi.  Bordo-mavili kulübün sezon başında Wisla Krakow Kulübü'nden transfer ettiği savunma oyuncusu, Trab

Glowacki: 'Şampiyonluk amaçtır'

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Arkadaiusz Glowacki, şampiyonluğun bir amaç ve gurur duyulacak bir his olduğunu, bu yüzden daha ağır çalıştığını söyledi.

 

Bordo-mavili kulübün sezon başında Wisla Krakow Kulübü'nden transfer ettiği savunma oyuncusu, Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtladı.

 

Glowacki, sezon başında Trabzonspor'dan ciddi bir teklif aldığını ve bu nedenle bu kulüpte olduğunu belirtti. Futbol yaşantısında Barcelona'dan bir transfer önerisi almadığını kaydeden Glowacki, bordo-mavili takımda mutlu olduğunu ifade etti.

 

Deneyimli savunma oyuncusu, 27 yıldır bordo-mavili takımın şampiyon olamamasının kendisinde nasıl duygu uyandırdığına ilişkin bir soru üzerine, ''Bu bir amaçtır ve kesinlikle gurur duyabilecek bir his. Tabiki şampiyonluk beni heyecanlandırıyor. O yüzden daha ağır çalışabiliyorum. Benim için bir motivasyon olduğunu söyleyebilirim. Şampiyonluğa inanıyorum. Önemli olan sahada oynarken herkesin yüzde yüz kendini verebilmesi. Bu motivasyonu sağlarsak ilk yarıda olduğu gibi, yeterli puanlar toplayabiliriz'' ifadelerini kullandı.

 

Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Wisla Krakow'da birlikte oynadıklarını ifade eden Glowacki, ''Bu oyuncuların takımımızı güçlendireceklerini düşünüyorum. İşlerini ciddiye alan futbolculardır ve çalışmaya alışkınlar'' diye konuştu.

     

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMASI

    

Glowacki, uzun zaman sonra milli takıma yeniden seçilmesinde Trabzonspor'un etken olduğunu belirtti.

 

Milli takımdan epeyce bir süredir uzak kaldığını ifade eden Glowacki, ''Trabzonspor'a geldikten sonra benim ne kadar dayanıklı ve olgun bir futbolcu olduğumu fark etmişlerdir diye düşünüyorum. Tekrar milli takıma çağrıldığım için mutluyum'' dedi.

 

Türk mutfağını sevdiğini söyleyen Glowacki, tatlıların damak tadına uygun olduğunu ve en çok baklavayı sevdiğini kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor