Glowacki dostluk maçına çıkacak

SÜPER LİG'DEN 9 FUTBOLCU MİLLİ TAKIMLARINDA MÜCADELE EDECEK 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ne yarın A, C, D, E ve I gruplarında oynanacak maçlarla devam edilecek. Ayrıca hazırlık maçları kapsamında da Litvanya - Polonya ve Estonya - Uruguay karşıl

Glowacki dostluk maçına çıkacak

SÜPER LİG'DEN 9 FUTBOLCU MİLLİ TAKIMLARINDA MÜCADELE EDECEK

2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ne yarın A, C, D, E ve I gruplarında oynanacak maçlarla devam edilecek. Ayrıca hazırlık maçları kapsamında da Litvanya - Polonya ve Estonya - Uruguay karşılaşmaları oynanacak.

Şampiyonada I Grubu'nda yer alan Litvanya, Polonya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. C Grubu'nda yer alan Estonya da, Güney Amerika ekiplerinden Uruguay ile özel maç yapacak.

Şampiyonada ise E Grubu mücadelesinde lider Hollanda ile 2. sırada yer alan Macaristan karşılaşacak. I Grubu'nda ise son şampiyon İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni ağırlayacak.

Yarın oynanacak maçların programı şöyle:

A GRUBU

21:30 Avusturya - Belçika (Avusturya; Ekrem Dağ- Beşiktaş)

C GRUBU

21:30 Sırbistan - Kuzey İrlanda

21:45 Slovenya - İtalya

D GRUBU

22:00 Lüksemburg - Fransa

E GRUBU

21:30 Macaristan - Hollanda

I GRUBU

23:00 İspanya - Çek Cumhuriyeti (Çek Cumhuriyeti; Milan Baros- Galatasaray, Tomas Sivok- Beşiktaş, Jan Rajnoch- Ankaragücü)

DOSTLUK MAÇLARI

Litvanya - Polonya (Litvanya; Zydrunas Karcemarskas- Gaziantepspor / Polonya; Arkadiusz Glowacki- Trabzonspor, Kamil Grosicki- Sivasspor)

Estonya - Uruguay (Estonya; Pavel Londak- Bucaspor / Uruguay; Diego Lugano- Fenerbahçe)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler