Gitti 15 Milyon Euro!

Benfica'ya elenen Bordo-Mavililer, önemli bir parayı da kaybetti. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi halinde kazanacağı 15 milyon Euro'yu geri tepti.Benfica’ya boyun eğen Trabzonspor, Devler Ligi macerasını noktalarken, aynı zamanda büyük bir parada

Gitti 15 Milyon Euro!

Benfica'ya elenen Bordo-Mavililer, önemli bir parayı da kaybetti. Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi halinde kazanacağı 15 milyon Euro'yu geri tepti.

Benfica’ya boyun eğen Trabzonspor, Devler Ligi macerasını noktalarken, aynı zamanda büyük bir paradan da oldu. Gruplara kalması halinde ayak bastı parası olarak 7 milyon Euro kazanacak olan Trabzonspor, naklen yayın gelirleri ve sponsorlardan gelecek para da göz önünde tutulduğu zaman yaklaşık 15 milyon Euro’luk (36.5 milyon TL) bir miktarı kasasına koyacaktı.

Daha da artabilirdi
Tabii bu rakam gruplarda oynanacak maçların sonuçlarına göre daha da artacaktı. Öyleki Şampiyonlar Ligi’nde galibiyete 800 bin, beraberliklere ise 400 bin Euro ödül veriliyor. Tüm bunlara tribün gelirleri de eklenecekti. Ancak Benfica’nın bir üst tura çıkmasıyla, rota UEFA Avrupa Ligi’ne döndü. Şimdi tek hedef orada gruplara kalıp, Avrupa arenasında yola devam etmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler