Giresunspor'un golcüsünden transfer açıklaması

Ara transferin gözde isimlerinden Vedat Muriqi, transferi hakkındaki soruları yanıtlayacak. Süper Lig takımı ile bazı yabancı kulüplerinin transfer gündeminde bulunan Giresunspor'un golcü futbolcusu Vedat Muriqi, yarın basın toplantısı düzenleyecek. Muriq

Giresunspor'un golcüsünden transfer açıklaması

Ara transferin gözde isimlerinden Vedat Muriqi, transferi hakkındaki soruları yanıtlayacak.

Süper Lig takımı ile bazı yabancı kulüplerinin transfer gündeminde bulunan Giresunspor'un golcü futbolcusu Vedat Muriqi, yarın basın toplantısı düzenleyecek. Muriqi, sosyal medyadan taraftarlara seslenerek, "Hiç bir şey görüldüğü, yazıldığı gibi değildir" dedi.

Giresunspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, kulüp binasında yaptığı basın açıklamasında, Vedat'ın Giresunspor'u kafasında bitirip takımdan ayrılmak istediğini söylediğini ifade etmişti.

Giresunspor'un Kosavalı golcü futbolcusu Muriqi, transfer gerçekleşsin veya gerçekleşmesin gereken açıklamayı yarın düzenleyeceği basın toplantısı ile yapacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor