Giresunspor'dan ültimatom

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Giresunspor’da teknik direktör Bahri Kaya, ligin devre arasında yapılması gerekenleri yapacaklarını belirterek takımdan bir çok isimle yollarının ayrılabileceği sinyallerini verdi.Diyarbakırspor karşılaşmasını değerlendiren

Giresunspor'dan ültimatom

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Giresunspor’da teknik direktör Bahri Kaya, ligin devre arasında yapılması gerekenleri yapacaklarını belirterek takımdan bir çok isimle yollarının ayrılabileceği sinyallerini verdi.

Diyarbakırspor karşılaşmasını değerlendiren Kaya “Diyarbakırspor karşısında hiç arzu etmediğimiz bir tablo ile karşılaştık. Haftalar sonra puanla tanışmamıza rağmen karşılaşmada mutlak üç puan parolamıza muvaffak olamadık. İlk yarı gösterdiğimiz performansı ikinci yarı sergileyemedik. Ancak burada unutulmaması gereken bir şey var. Futbolcularımızın emeklerini asla göz ardı etmiyorum. Çok iyi isimler bir araya gelebilir fakat bir çok nedenlerden dolayı iyi takım olamayabilirler. Giresunspor’da da çok iyi isimler bir araya gelmiş ancak iyi takım olunamamıştır. Oyun olarak isimlere eşdeğer bir performans olmayabilir. Mevcut eksiklerimizi biran önce tamamlayıp devre arasında yapacağımız kamp ve değişikliklerle sezon başında konulan direk Süper Lig’e yükselme değil ama ilk 6 arasına girme hedefimize ulaşacağız” dedi.

Yönetim’in kendisine desteğinin sürdüğünü kaydeden Kaya “Devre arasına kadar alabileceğimiz en yüksek puanları almaya gayret göstereceğiz. Devre arasında ise yapılması gerekenleri yapacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler