Giresunspor'dan temiz lig çağrısı

Bank Asya 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor'un yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, ligin bitimine 2 hafta kaldığına vurgu yapılarak, "Kulüplerimizin ve bu kulüplerde oynayan tüm futbolcuların, meslektaşlarının alın teri ve emeğ

Giresunspor'dan temiz lig çağrısı

Bank Asya 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor'un yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, ligin bitimine 2 hafta kaldığına vurgu yapılarak, "Kulüplerimizin ve bu kulüplerde oynayan tüm futbolcuların, meslektaşlarının alın teri ve emeğine saygı duyarak amaçları ve hedefleri ne olursa olsun son 180 dakika hiçbir etki altında kalmadan sahaya çıkacağına inanıyoruz." denildi. 

 

Giresunspor Yönetim Kurulu, kulüplere sağduyu çağrısında bulunuldu. Ligin bitimine 2 hafta kaldığı, bu nedenle kulüplerin ve futbolcuların emekleri ile alın terlerine saygı duyularak sahada mücadele edilmesini isteyen Giresunspor Yönetim Kurulu, açıklamasında şunları kaydetti: 

 

"Ligde son iki haftaya girildiği şu günlerde tüm kulüplerimizin sağduyuyla hareket edip adil davranacağından emin olduğumuzu, kulüp ve futbolcuların emek ve alın terine saygı duyarak mücadele edeceklerine inancımız tamdır. Türk futbolunun üzerinde bulunan kara bulutlar, futbolumuzu bir karanlığın içine sürüklerken, ligde de amansız yarış devam ediyor. Bu yarışta son günlerde üretilen komplo teorilerinin kulübümüz tarafından dikkate alınmadığını vurgulamakta yarar görüyoruz." 

 

Açıklama, şöyle devam etti: 

 

"Giresunspor olarak kulüplerimizin ve bu kulüplerde oynayan tüm futbolcuların meslektaşlarının alın teri ve emeğine saygı duyarak amaçları ve hedefleri ne olursa olsun oynayacağına ve son 180 dakika hiçbir etki altında kalmadan sahaya çıkacağına inanıyoruz. Sporda amaç; ne pahasına olursa olsun kazanmak değil, dürüstlüğün, saygılı bir duruşun, adaletin kazanmasıdır. Bu düşüncelerimizde son iki haftada gerek şampiyonluğa oynayan, gerekse küme düşme mücadelesi veren kulüplerimize başarılar diliyor, temiz bir lig sezonunu geride bırakmayı umut ediyoruz" 

 

Ligde 33 puanla 16. sırada yeralan Giresunspor, en yakın rakibi Tavşanlı Linyitspor'un 4, Göztepe, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Göztepe ve Karşıyaka'nın 5 puan gerisinde bulunuyor. Giresunspor, ligde kalması için son 2 maçını kazanıp, rakiplerinin puanlar kaybetmesini bekleyecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor